Hejdå

Nu har jag precis kommit hemfrån stallet, red ut själv i ca 30-40 minuter. Skrittade och travade bara. Han bråkade "bara" en gång idag, framsteg. Imorgon får han vila och sen kommer Malin ta hand om honom. Jag och familjen åker mot Östrerrike om ca 1 timme. Nu ska jag äta och sedan invänta pappa och Emil. Ni får ha det så br här i Sverige, så ska jag försöka blogga så mycket jag kan.

Kommentar

Jojjo om Dressyr träningen:
Hej
"Känner" ju Hobbe från när Isa hade honom (I Avesta) och han kunde få lite ryck ibland då också ^^ och kicka bakut, men sen funka han jätte bra så som du beskriver :)

Svar: Vad roligt att du har hittat hit, ja han kan få sina ryck lite då och då. Om du har några bilder på honom kan du gärna få skicka de till mig: [email protected].

Träningen gick...

Nu har jag precis kommit hem ifrån träningen, shetan metan vad kallt det är ute. men iaf, träningen gick super bra. Vi hoppade ett hinder på volt, sedan gick vi över och hoppade studs 4 stycken 4 galoppsprång räcke, det gick jätte bra och vi avslutade den övningen med att räcket låg på ca 1,10.
Sen hoppade vi en båge och sen räcke ett galoppsprång räcke två galoppsprång oxer, det vi skulle träna på med denna övningen var att komma i förvänd galopp så man hade koll på yttersidan och Hobson skötte sig bra. Vi hoppade det ganska lågt ibörjan och avslutade på ca 1.10. Så dagens träning gick väldigt bra och jag är nöjd.
Imorgon blir sista gången jag rider Hobbe................ på 1 vecka och några dagar :P hahaha. Men jag ska rida honom imorgon på dagen, så vi hörs imorgon :)

Påväg

Sitter nu i bilen och är påväg till Katrinedal och ska träna för Katarina. Måste bara berätta en sak ( ;) ) för ca 1-4 månader sedan kunde Hobson vara lite små tjaffsig när vi skulle lasta, han gick ner på sidan av rampen och fjantade lite. Men nu den senaste månaden har han blivit jätte duktig, han SPRINGER på transporten, haha nej inte riktigt men nästan, nu är det han som leder mig in i transporten, fast det borde vara tvärt om. Men det tackar jag inte nej till :)
Skriver senare ikväll när jag kommer hem hur träningen gick.

Dagens vill ha

Jag vill verkligen ha en svart animo kavaj, så j*vla snygga.



Vilken/vilka kavaj/er tycker ni är snyggast? :)

Världens finaste

Mamma kom och hämtade mig i stallet vid halv nio. Innan det hade jag hunnit med allt, red med Hannah på slotten och Hobson vilade igår, han brukar ha damp dagen efter så jag hade inte förväntat mig ett sånt seriöst pass. Men, tro det eller ej han var så j*vla fin, han gick i jätte fin form och jobbade hela passet. Och hade inte damp det lilla minsta, så är jätte nöjd med Hobbe idag. Vi red i kanske 40 minuter, slutade när det gick som allra bäst :P Imorgon åker jag till stallet vid 4 tror jag, då ska vi bara lasta hästen och sedan åka till Katarina och ha träning, ska bli jätte kul :)
Nu ska jag kolla tv och sedan sova, tjaoo.

Dagens

Idag kommer jag åka till stallet vid 18 tiden, ska mocka göra mat och rida. Jag och Hannah ska rida ut, mysigt :) Imorgon är det min sista skoldag sen på torsdag åker jag till Österrike, kommer sakna min ponny... :(
Har inte så mycket mer att säga, skriver om uteritten sen när jag kommer hem. Ha en bra fortsatt dag och kväll.


Mina stövlar börjar sjunga på sista värsen... :(

HISS OCH DISS

Tänkte börja med att Hissa och Dissa ca 2-3 gånger i veckan och vi börjar nu :)

       Hiss:
      * Snart min födelsedag
      * Mina GPA ridbyxor
      * Tävlingssäsongen är igång (nästan)

        Diss
     * Jag kommer inte få tävla på 2-3 helger
     * Kallt och det slutar aldrig snöa
     * Vill ha en till ponny....


Veckoplanering

* Idag måndag: Vila
* Tisdag: Ut och galoppera mycket
* Onsdag: Hoppträning för Katarina
* Torsdag: Rida ut. Åker till Österrike
* Fredag: Vila
Från och med nu kommer Malin, min kompis att ta hand om Hobbe, till lördag 5 mars eller söndag 6 mars.
Kommer då inte blogga lika flitigt som nu, men nåt inlägg då och då kommer :)


Ändrade planer

Kom till stallet vid halv 6, Hobson fick vila idag. Han fick stå med BAck on tracken i 45 min och så fick han många pussar och kramar. Jag mockade gjorde mat och fyllde på vatten.
Imorgon ska jag rida ut, försöka galoppa ganska mycket sen blir det träning på onsdag :)

Godmorgon

Idag ska jag rida ut med Fabbi och Julia. Vid 4 tiden tror jag, ska mocka och göra mat också, men blir nog ett ganska lugnt pass eftersom jag tävlade igår :)
Skriver ikväll hur passet gick.


Resultat i korta drag

I LD:n fick 4:fel kom lite tokigt på en oxer och kom efter i språnget och då rev han, men är nöjd med rundan hade bra flyt och rytm.
I LC:n 4fel på näst sista hindret i grunden, vet inte riktigt vad som hände men ett stopp blev det iaf. Är mer nöjd med LC:n än LD:n hade mycket bättre rytm och flyt och han kom super på alla hinder :)
Nu blir det inga tävlingar på ca 2-3 veckor då jag och familia ska till Österrike.


Hoppsan så kan det gå

Förlåt för den dåliga uppdateringen men sov ju inte hemma inatt och hade inte möjligheten till att blogga. Och idag har jag inte heller haft tid, men nuså :)
Kom till stallet vid halv tre idag red ut själv i ca 1 timme, Hobson var jätte pigg och töntig. Han ville först inte gå framåt för det var SÅÅÅ läskigt att inte någon annan häst var med, och sen är stora stenar SÅÅ läskiga. Galopperade lite och travade lite mer. Han kommer varA lagom pigg till imorgon iaf, haha :)
Imorgon är det somsagt tävling på stäket så vi hörs efter de :)


Vila

Idag  ska Hobson få vila, jag ska bara frisera och pussa :) Vet inte om mamma följer med och mocakr annars fixar jag allt i stallet idag :P Har inte så mycket mer att säga så ni  får ha en bra Fredag :)

Godmorgon alla pigga

Gick precis upp från sängen och nu sitter jag och dricker smoothie. Igår red jag ut med Hannah och Julia i ca 30 min, blev lite galopp oc trav. Klippte hobbes man också men måste fortsätta idag då jag inte gjorde klart :)
Idag kommer somsagt bloggningen bli dålig pga att jag inte ska vara hemma ikväll och inte sova hemma :) Nej nu m¨åste jag fixa mig och sedan knata till skolan.


Dagens

Nu ska jag åka till stallet, mocka göra mat åt Hobbe och sen rida ut med Julia, vi ska bara ta det lite lugnt trava och kanske en kort liten galopp. Imorgon får Hobson vila, det var ett tag sen nu plus att jag ska vara med mina underbara vänner och ha Tacokväll :P


Träningen igår

Hann tyvärr inte blogga igår efter träningen, jag kom hem så sent och var alldeles för trött -.- Vi började att hoppa låga hinder, en liten bana på 4 hinder. Då vi skulle träna på att kunna ställa utåt efter ett hinder och Hobson vägrade ibörjan han bara bytte galopp och ville inte jobba med baken. Men han gav sig tillslut och då gick det jätte bra. Sen hoppade vi bana och det gick riktigt bra, hoppade samma bana två gånger och gick bara bättre och bättre. Katarina tycker att han har blivit mycket finare, han hoppar mer med ryggen nu och vi har bättre samspel :) Det känns bra inför helgen då det är tävling på Stäket, LD och LC :) Vi tog inte med kameran igår så blir inga nya bilder men det kommer.


Home sweet home

Kom till stallet halv sju och då gjorde jag iordning Hobson direkt så red jag och Hannah ut på slotten travade och galopperade några varv, han var pigg och glad men lyssnade ändå bra. Sen skulle vi skritta av på asfalten men det ville inte Hobbe så han protesterade men jag gav mig inte, haha :)
Hoppas att han är sugen på att hoppa imorgon, åker till stallet vid 4 tiden så hinner nog inte att blogga nåt innan, blir nog efter beroende på när jag kommer hem :)


Ut i skogen

Idag slutade jag skolan vid 15, skolan är faktiskt ganska skön just nu. I engelskan kollar vi en film och på svenskan kollar vi Jalla Jalla.
gick hem direkt efter att jag hade slutat skolan och har precis ätit pannkakor som farmor och farfar hade gjort :P Idag ska jag rida ut med Hannah (tror jag) eller banan. Men om jag rider på banan blir det ett lugnt pass.
Skriver mer när jag kommer hem, som blir vid ca 21:00 :)


Dressyr träningen

Träningen idag gick riktigt bra. Jag travade fram lite innan Siv hade kommit sen började vi att galoppera och Hobson hade DAMP, han sparkade bakut kickade som en galning. Så jag höll på att ge upp trodde att det var något med hans rygg eller något, men Siv bad mig att bara galoppera på i lättsits, red så i ganska ökad galopp 3 varv. SEdan satte jag mig ner och jobbade och då var han helt underbart fin. Han behövde nog bara komma igång lite, så efter det gick det jätte bra hela tiden. Öppna volt öppna gjorde vi och han gjorde de han skulle sen gjorde vi lite skänkelvikning i galopp :)
Imorgon blir det bara att skritta i ca 30 minuter :)

Stallet nästa

Kom precis hem från skolan och shit vad kallt det är ute, mina fötter dog, alltid är det nåt man gnäller på :)
Ska åka till stallet vid halv fem för jag har dressyr träning kvart i sex, dressyr för Siv. Det var ett tag sen så det ska bli kul.
Igår skrittade jag på asfalten med JUlia i ca 20 minuter. Hobson var PIGG och fick lite cp ryck ibland, min sötnos haha :)


Hahah fin bild när jag provred :)

Vecko planering

* Måndag: Dressyr för Siv
* Tisdag: Skritta i ca 30 min
* Onsdag: Hoppträning för Katarina
* Torsdag: Ut och skritta
* Fredag: Vila
* Lördag: Ut och rida i alla gångarter, ca 45 min
* Söndag: TÄVLING :D:D i stäket


Skritta ut

Ska åka till stallet om kanske 1 timma eller nåt. Jag ska rida ut med Fabbi och JUlia, jag ska bara skritta så rider nog bara med de en liten stund :)
Har inte så mycket mer att säga, ska slänga in en veckoplanering sen lite senare och så hoppas jag att bilderna kommer upp idag. Ha en bra dag i det fina vädret :)


Resultat

Äntligen hemma från en lååång tävlingsdag på Heby. Jag är väldigt nöjd med dagen han var pigg framåt lyssnade bra och var riktigt hoppsugen. Vi lastade ut honom och fixade, han var helt galen, taktade hela tiden galopperade på stället små stegra och allt han kunde hitta på :) I LD fick vi ett pet, men jag tar på mig det la honom alldeles för nära och han hann då inte riktigt upp med frambenen :P Sen i LC så var han skit trött när jag skrittade runt, så jag trodde att hans bensin var slut :( Kommer in på framhoppningen och han laddar till som bara den, hoppade jätte bra. Kommer till colectingring och han står typ och sover, tänker att det inte kommer gå. Jag kommer in på banan och han får en j*vla fart och vi nollade i grunden och fick tyvärr ett stopp på 9:an som var ett räcke, jag tog en ganska konstig väg och så hann inte visa hindret och räta upp honom. Men jag är iaf jätte näjd med dagen, nu laddar vi till stäket nästa helg.
Bilder kommer imorgon :)


Pigg och glad det är jag

Mamma väckte mig för en kvart sen och nu har jag bytt om och sitter i tävlingskläderna. Vi ska åka till stallet om tio minuter och sedan åker vi från stallet kvart över sju tror jag. Kanske slänger in ett inlägg när jag är på väg hem och berättar hur det gick :) Håll nu alla tummar för oss ;)


Klart i stallet

Nu har jag precis ätit och kom hem från stallet vid 18. Red ut med Kattis och Julia, vi red i ca 40 minuter galopperade ganska mycket. Behövdes verkligen han var helt crazy, haha :) Sen packade jag det mesta och fixade iordning hö och lite smått och gott. Fixar resten imorgon på morgonen, och lite saker härifrån :)
Ikväll ska jag bara vara hemma och äta godis kolla tv och ladda inför imorgon :P Ha en bra kväll.
Skriver kanske något mer senare :D


Mot stallet

Nu ska jag byta om och sedan åka till stallet med min underbara mamma :)
Jag ska rida ut med Hannah och kanske Julia och Kattis, ska rida i ca 45 min kanske i alla gångarter :) Sen packa allt och pusa lite. sen hem och packa det jag har hemmata middag och sen gå och lägga mig hyffsat tidigt så jag är pigg till imorgon :)
Skriver mer när jag kommer hem, :D


Ut i snöstormen

Sitter här hemma i soffan och väntar på mammma som sitter fast i bel köer, är nog pågrund av vädret. Men jag ska iaf skritta ut med Hannah och Julia om hon är där. Rider kanske i 30 minuter inte speciellt roligt väder. Snöstorm=galen häst. hahah :)
Skriver nog inget mer idag men jag får se :) Ha en bra kväll


Nationellt

Nu ska jag sminka mig för att sedan gå till skolan. Har nationellt prov isvenska idag skrivuppgifr, kommer inte gå så bra känner jag men man kan inte göra bättre än sitt bästa :)


Power plucky


Träningen

kom precis hem från träningen som gick helt okej, inte riktigt som jag ville men det kunde ha vart värre.
Vi hoppade lite stids, 8 stids. Travade cavaletti och travhoppade och galopp hoppade en liten bana. Han var ganska tjurig idag, surade mot skänkeln men alla vaknar på fel sida nångång :P

Ni får bilder imorgon, går inte att ladda upp :(

Påväg

Sitter i bilen nu påväg till Bålsta, Katarinas anläggning. Skriver när jag kommer hem om hur det gick :)
Bilder kommer ikväll eller imorgon.


DEtta är Hobsons urgulliga pappa :)

Bilder på outfiten

Tänkte lägga in lite bilder på den outfiten jag kommer ha på mig, det jag hittar iaf :)













Så det får räcka, lite bilder utav tävlingsoutfiten :)

Tävlings outfiten på lördag

På lördag ska jag tävla i Heby, LD och en LC. Första start är Kl 9 och jag kommer rida ca 10 tror jag så vi lär väl åka hemifrån vid 7- halv 8 tror jag. Ska bli riktigt kul att komma igång och tävla igen :) Och sen kommer det bli ännu roligare för det är väldigt många som jag känner som också ska dit.
Men outfiten kommer se ut så här :

                         Jag:                                                                                                                                     
                 
* Charles owen hjälm                                                                                  
                 * KL vit T-shirt tävlingströja
                * Kavaj eller blå KL tävlingströja
                * Vita GPA ridbyxor
                * Svart racesafe väst
                * Mountainhorse supreme high rider stövlar
                * Sporrar
                * Silvrigt glitterspö med ett häst huvud på :P
                 * Svarta rokle handskar

                                                                                             Hobson:
                                           
                                           * Svart pullarträns
                                                                             * Swarovski pannband med stora stenar
                                                                               * Blått HL schabrak eller Ljus brunt Mias
                                                                                       * Svart Wallsall sadel
                                                                               * Svarta veredus skydd runt om
                                                                              * Svart schockemöhle brösta med svarta
                                                                                 swarovski stenar
                                                                               * Grått fleece täcke
Tror det var allt? :)


Vill ha


Vill ha en svart GPA kavaj men hittade ingen, så blev blå

 


Dagens ridpass

Åkte till stallet direkt efterskolan, fick skuts av Fabbi från stationen, det var snällt :)
Jag Fabbi, Julia och Johanna tänkte rida till ridhuset eller vi red dit men sen är det någon tjej som säger att det är bokat från halv 4 till halv 8, YES vilken tur man har, eller inte -.- Aja vi red iaf ut i ca 1 timma ist. Jag hade ju bara tänkt att skritta och trava idag men han var JÄTTE pigg så blev ganska mycket galopp också :) Sen efter ridningen mockade jag och gjorde mat sen åkte hem, och nu sitter jag här och gör ingenting :) haha
Imorgon är de iaf träning.


Fabbis häst, Bo :)

Tidsinställt inlägg

Jag hade inget mer att säga igår så det blev inte något inlägg som ni såg :)
När detta inlägg kommer in på bloggen så sitter jag i skolan och har precis gjort ett nationellt prov i svenska.
Åker till stallet direkt efter skolan idag, och blir hämtad på stationen av Fabbi och hennes mamma, snällt :)
KOmmer tyvärr inte hinna skriva något mer idag tror jag, men jag försöker att hinna :D


Bel, Saltis och Hobbe :)


Roligt- när man har tråkigt :)

Vad för hjälm har du ?
Charles Owen 
Chaps / stövlar, märke ?
Stövlar - Mountainhorse supreme high rider 
Märke på ridbyxor ?
KL, Equline, GPA
märke på Kavaj ?
Ingen aning
vad har du för någon Sadel ?
Wallsall tror jag, haha
vad har du för träns ?
2 st från lyckås 
vad har du för benskydd ?
Veredus, Lamicell och HL
Hur högt har du hoppat ?
120 cm 
Har du ridit ponny ?
Yes :)
ridhus / Ridbana ?
Finns bara ridbana på gården där jag står men jag föredrar ridhus :)
hur många hästar har du ?
1
Har du tävlat hoppning ?
Yes :)
har du tävlat internationell hoppning ?
nope..
har du tävlat dressyr ?
aa :)
Har du tävlat internationell dressyr ?


Bilder


Min förra ponny Andora :)


Fabbis gamla ponny Riggo och Hannahs ponny Kajsa :)


Hobson


Hobson när jag hade haft honom i ca 1 vecka :)



Hobbe i somras


Så kan det gå :)


Hos Hannah

Idag slutade jag vid 3, hände inte något speciellt idag, förberedde mycket inför nationella som är imorgon -.- Men det ska nog gå bra :D
Nu sitter jag iaf hos Hannah, hon slutade 15:40 och har ca 30 min från skolan och hem, så hon är inte här än. Men hennes pappa var hemma så jag slapp sitta ute och frysa och fick komma in :)
Idag ska jag rida med Hannah och vi ska bara skritta i ca 40 minuter. Innan jag rider ska jag mocka och göra mat. Sen hem och träna :)
Skriver ett till inlägg när jag kommer hem :)


Hannah och hennes ponny Kajsa isomras när de slog sitt egna rekord i
barbacka hoppning, de slutade på 95cm eller 1,05 ? minns inte riktigt :)

Hobson i transporten

Imorgon åker jag till stallet direkt efter skolan, slutar tre så kommer till stallet halv 4 4 kanske. Så blir inget inlägg förrens 18 tiden, men ni får hålla ut :D
Tog några bilder på Hobson när han stod i boxen, efter träningen.






Min älskade ponny <3


Veckoplanering

Ska alldeles strax gå och träna, tänkte bara slänga in en liten vecko planering.

* Måndag: Skritta ca 45 min
* Tisdag: Skritt och trav 40 min
* Onsdag: Hoppträning för Katarina
* Torsdag: Skritt i ca 30 min
* Fredag: Skritt trav och galopp ut, ca 40 min
* Lördag: Tävling i Heby
* Söndag: Skritt och trav i ca 40 min

Kankske blir någon ändring men tro att det kommer vara så här :)


Peter Eriksson-dag 2

Jag kom hem från stallet för ca 30 min sedan.
Kom till anläggningen vid halv 12 och då gick vi in och tittade på gruppen innan, och det visade sig att de var 15 min sena. Så vi hade gått om tid på oss. Men tillslut kom vi in och red fram lite självständigt, medan Peter stod och kommenterade lite. Vi red inte fram lika länge idag, men vi hoppade sockerbit sockerbit ett galoppsprång sockerbit. Sen socker socker räcke, och då hade han lagt upp två sockerbitar på varandra :) Hobbe rev första gången men då kom vi igen direkt och då hoppade han med stor marginal.
Sen hoppade vi räcke snätt igenom till oxer, oxer snätt igenom till räcke, räcke långsida till oxer, räcke båge till oxer, oxer båge till räcke :) Hahah komplicerat, men den svängen hoppade jag 2 och en halv gång, första gången hoppade vi på kanske 60-70. Gick bra det flöt på, sen höjde Peter upp till 90-100, och han stanande en gång på ett räcke och det var helt mitt fel, hade ingen framåt bjudning för fem öre. Men sen körde jag hela banan igen och allt satt perfa :)
Jag är super nöjd med allt faktiskt, hästen och tränaren gjorde bra ifrån sig. Ser fram emot tävling ihelgen :P


En tant från en tidning kom och ville ha gruppbild på oss. Hon skrev om
Peter Eriksson träningarna under helgen :)


Sen ville hon ha bild på bara mig, hon skulle skriva ett litet repotage
om mig och Hobbe, vad jag tyckte och tänkte om Peter träningen :)


På väg..

Nu sitter jag och mamma ibilen påväg till träningen, och hoppas på en bra träning :)
Kommentera lite också, blir mycket roligare då både för mig och för er. Då kommer ni få fler inlägg :P


<3

Godmorgon

Godmorgon mina kära läsare :)
Vaknade nyss, och ska åka till stallet om ca 20 minuter. Träningen börjar somsagt kl 12. Jag skriver senare när jag kommer hem om hur det gick, och vad vi  gjorde m.m. Hoppas Hobson vilat upp sig och samlat nya krafter :D
Har inte så mycket mer att säga än: Ha en bra dag :)

Dagen efter jag fick Hobson :)

Träningen för Peter

Nu har jag precis kommit hem ifrån träningen. Vart lite senare än tänkt :) Men men,  är iaf riktigt nöjd med Peter, hästen och (mig). Vi började med att rida fram i alla gångarter över två bommar på en volt, han var mjuk och lösgjord. Sedan red vi lite serpentiner runt olika hinder, och galopp volter runt hinder. Det gick också jätte bra, mjuk och följsam.
Sedan hobbade vi studs, studs, studs 4 galoppsprång till räcke ett galoppsprång till oxer. Började kanske på 60-70 och då var han lite nonchalant för  skänkeln, så fick fräsa på runt i manegen två långsidor. Sedan hoppade vi den serien, på 1m-1,10 typ. Och han var super fin :)
Sen hoppade vi lite kluriga vägar, och han var inte så följsam nu, han ville inte riktigt som jag ville, men avslutade iaf bra. Till sis hoppade vi på en volt, oxer snäv sväng till en annan oxer, och han hoppade först ett riktigt helikopter språng, så vi kom igen och då hoppade han super :) Det Peter sa att jag skulle tänka på var att mina händer skulle vara helt stilla och jag skulle låta honom lösa mer, bedömma avstånd mm. Oc sedan dethär med min skänkel. Imorgon skulle vi hoppa lite mer slags bana om jag minns rätt. Så jag ser fram emot morgondagen :)
Blev tyvärr bara en bra hoppbild :( -.-


Hela gruppen samlad, från vänster: Lina R, Jossan, Jag Malin, Peter och Mathilda.


Min hoppkanon :)

 


Sitter i....

Nu sitter jag förhoppningsvis i bilen på väg till Katarinas anläggning i Bålsta :) Skriver när jag kommer hem, ha en bra kväll för det ska jag ha. PÖSS

Dagens ridning blir....

Idag och imorgon ska jag träna för Peter Eriksson, i Bålsta. En tvådagars hoppkurs. Det ska bli super kul och inspirerande att träna för honom. Idag kommer jag att träna kl 19.00, och imorgon 12.00. Vi kommer att vara 5 stycken i gruppen.
Mamma ska ta med kameran så bilder och filmer kommer ikväll eller imorgon beroende på när jag kommer hem ikväll :) Vi ska åka hemifrån vid 5 tiden, LÄNGTAR :D
Men det kommer iaf ett inlägg om träningen när jag kommer hem. Sp kika in vid 21-22 tiden :)

En rakad Hobbe


Tävlings planering

Har faktiskt inte planerit in så många tävlingar pga att jag och min familj åker till Österrike, den 24 februari och kommer hem 6 mars. Men här kommer en liten planering iaf:

* 12 februari, Heby LD och LC
* 20 februari, Stäket LD och LC

 
Det är faktiskt bara de två jag har tänkt mig än så länge, men det kommer en uppdatering på tävlingarna så fort jag bestämmer något annat :)


Hobson hos hans gamla ägare :)

Hobson

Här kommer en liten bildbomb på min stjärna :)


En svettig Hobbe, som är oklippt :)







Presentation

Välkomna till min nya blogg. Jag bloggade tidigare på : hoppryttarnaa.blogg.se men den står stilla nu, så kommer blogga här :)

Tänkte börja med en presentation om mig och min häst :)
Jag heter Lina och Jag bor i Kunsängen, i Brunna med min familj, mamma, pappa och en bror. Jag fyller 16 om en månad, jag började rida på ridskola när jag var 7 år. Där red jag i ca 6 år. Sen när jag var 14 eller 15? så fick jag min första ponny (berättar mer om henne sen) som heter Andora, men hon är nu såld. Nu har jag en maxad D-ponny som är 10 år och han heter Hobson. Jag fick honom för ca 4 månader sedan, han är en svensk ridponny. Han står på Ensta Gård, i kungsängen :)
Jag har inte tävlat med honom något än, men första tävlingen är.... berättar om det mer sen :)
Tjejen som hade honom innan mig kvalade med honom till MSV. Så det hoppas jag att vi också ska göra.

Det var en liten presentation om mig och min häst, om det är något mer ni vill veta som jag inte fick med så är det bara att fråga på :)
/Lina 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0